Bok – Lilla Blå 2016-12-12T17:36:25+00:00
Omslag.inddLilla Blå på äventyr i Varma landet var min första bok. En dokumentär barnbok jag skrev efter långresan Vårt Livs Äventyr som jag, min man och vår dotter gjorde våren 2006.

Lilla Blå kom till mig i mina drömmar när jag var gravid med vårt första barn. Jag höll henne och hon var så liten att hon fick plats i mina kupade händer. Hon tittade på mig med sina stora, nyfikna, blå ögon … Då visste jag inte vad hon ville mig men det klarnade en sömnlös natt under ett myggnät i Costa Rica. Vi var mitt i vår långresa och jag kom på att jag ville skriva en bok om vårt äventyr. Då dök Lilla Blå upp i mina tankar igen jag kom på idén att skriva en barnbok.

Lilla Blå är en tjej som gillar äventyr. I boken kan du läsa om hennes resa till Varma landet. I Varma landet träffar hon härliga människor, spännande djur och upplever underbar natur. Hon besöker bland annat Vassön, regnskogen och platser där utomjordingar sägs landa med sina rymdskepp …

Boken är baserad på verkliga händelser. Jag, min man och vår dotter tillbringade fem månaders föräldraledighet utomlands. Vi äventyrade i åtta länder på fem månader. Vi började på Hawaii och sedan gjorde vi Peru, Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Guatemala, Belize och Mexico. Det hände en massa spännande saker under resan.

Vill du beställa boken? Maila mig på: info@malinsand.se så skickar jag den omgående :). Du betalar med bifogad faktura. 100 kr + frakt.

Du kan läsa mer om resan i min resdagbok, klicka här. 

För att läsa vad andra tycker om boken besök Lilla Blå på Facebook.

Se boktrailer nedan.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=4tEcLbKdfaQ[/embedyt]