Föreläsningar 2019-01-30T01:57:07+00:00

Föreläsningar

Jag erbjuder föreläsningar både live och online.

Du hittar mina föreläsningar under Evenemang på min officiella Facebooksida.

Jag åker även ut på skolor och föreläser.

Kontakta mig för information och planering kring detta.

Mina bästa tips för ett föräldraskap i balans

2000-talets föräldraskap har nya spelregler som kan skapa missförstånd, konflikter och kaos. Låt mig guida dig till balans.

Malin är mycket inspirerande då hon berättar om barn och föräldraskap i den nya tiden. Det verkligen känns och hörs att hon brinner för att förmedla det hon vet och upplever. Jag har bjudit in henne som föredragshållare vid flera tillfällen och det har varit mycket uppskattat, hoppas hon vill komma fler gånger.

– Annelie – Balansbutiken i Gävle

Denna kvinna har gjort en helt avgörande skillnad i mitt liv. Givit mig gåvan att förstå mig på mig själv och även mina föräldrar, detta är den finaste och mest uppskattade gåvan i mitt liv. Jag litar på henne och står bakom hennes information till 100%, för jag har sett och upplevt resultatet. Den balansen i den familjen är MAGISK. Hon har även givit mig hopp om framtidens föräldraskap och med det hela nästa generation. Dels på grund av vad hon givit mig och även för att jag har fått uppleva balansen i hennes familj. Jag har sett och upplevt den enorma skillnaden som blir när du tar ditt ansvar som förälder att hitta balansen.

– Victoria Larre

Jag hade letat efter hjälp till min dotter som mådde riktigt dåligt i flera år. Hon var 14 år ochhade högst frånvaro på hela skolan. En dag hittade jag “av en slump” en föreläsning som hette “Indigobarn, kristallbarn och nya tidens vuxna”, föreläsare var Malin Sand. Jag förstod inte allt även om själva föreläsningen var strukturerad och Malin var inspirerande. Jag frågade: ”Men hur kan jag hjälpa min dotter??””. Genom att göra en AuraTransformation så du får “lika” energi som din dotter”, svarade Malin. DÅ gick det upp ett ljus för mig AHAAA det var jag som behövde göra en förändring!! Jag gjorde min behandling i februari och i oktober samma år gick jag Auraförmedlarutbildningen för att själv kunna hjälpa andra med samma historia. Min dotter och jag fick nästan omedelbart en ny sorts kontakt och hon började att må bättre ju bättre jag mådde. Jag förstod att föräldraskapet för mig handlade om att backa in i mig själv och att det inte var något fel på min dotter trots diagnoser, utredningar osv. Det var befriande att “bara” stötta min dotter i hennes utveckling samtidigt som hon guidade mig energimässigt i min. Jag har idag ett fantastiskt liv i glädje, kärlek, utan skuldkänslor och min dotter gillar fortfarande inte att plugga men hon har gått ut gymnasiet, klarat körkortet osv.Om jag inte träffat Malin av en “slump” så vet jag att livet både för mig och min dotter skulle ha sett helt annorlunda ut. Då har jag fortsatt ställt krav på henne “att du måste bli godkänd” osv och stressat ihjäl henne utifrån vad samhället vill. Såå tacksam för Malins kunskaper och förmåga att inspirera via samtal, föreläsningar osv. Livet blev så befriande!

– Anna Ragnarsson

Bli en medveten förälder till Nya Tidens Barn

Att vara förälder idag är en utmaning. Vi vuxna är uppfostrade i ett annat århundrade av föräldrar från en tid med helt andra förutsättningar. Det gör att vi kan vara dåligt rustade för att möta dagens barn. Nu gäller helt andra spelregler och det kan skapa konflikter, missförstånd och kaos. Vi lever i en spännande, utvecklande och omvälvande tid på Jorden. Vi är mitt i ett paradigmskifte där det gamla ska falla och det nya ska ta plats. De som guidar oss genom den processen är barnen. Du kanske har hört talas om Nya Tidens Barn? Men vad är de egentligen och vad skiljer dem från oss vuxna? Jag delar mina erfarenheter som mamma till fyra barn av den nya tiden och ger dig information och nycklar för att kunna skapa en vardag i balans. Tid ca två timmar inkl. frågestund