Kurs 2017-08-26T11:24:12+00:00

Äventyr utomlands

Släpp tryggheten & följ din dröm

Vill Du göra det som andra bara drömmer om? Är Du redo att släppa tryggheten och följa din dröm? Vill Du ge dig ut på ett äventyr utomlands? Det här är kursen för dig som vill utforska dina drömmar om utlandet och se vart i livet och världen de bär dig.

Köp här!

Mina bästa tips för ett föräldraskap i balans

2000-talets föräldraskap har nya spelregler som kan skapa missförstånd, konflikter och kaos. Låt mig guida dig till balans.

Erbjudande just nu

995:-

Ange koden LEVA – t.o.m 9/9

 

Köp utbildningen

Therese & Malin

Malin Sand är föreläsare, författare och förälder till fyra barn. Hon är en kvinna mitt i livet som tidigare arbetat inom service, information, projektledning och som familjehem. Malin drivs av ledorden Inspiration, Utveckling & Medvetenhet. Hon går sin egen väg genom livet med tillit och öppenhet för förändringar. Hon har levt mer än 20 år med reumatisk sjukdom men inte låtit det stoppa henne från att uppfylla drömmar, resa världen över och göra det som är viktigt för henne. Malins föredrag och böcker handlar om föräldraskap ur olika synvinklar och det var när första barnet föddes som hon fick bege sig ut på äventyr utomlands, vilket blev grunden för två böcker och denna webkurs.

Therese Uhr är inspiratör, utbildare och föreläsare. Hon har tidigare erfarenheter inom försäljning, direkthandel, coach och som ledare. Hennes genuina ståndpunkt är att guida människor till att leva sin fulla potential och våga följa sina drömmar. Hon älskar personlig utveckling och har samlat många års erfarenhet som hon delar med sig av i sina föredrag och utbildningar. Therese och hennes familj drömde om ett liv utomlands och 2016 gjorde de verklighet av drömmen, där väcktes nya insikter om hur de ville leva livet.

Therese Uhr & Malin Sand

Webbutbildningen Äventyr utomlands

Drömmer du om ett äventyr utomlands?

Webbutbildningen är för dig som:

  • Är nyfiken på att prova ett annat liv
  • Har en längtan efter mer frihet
  • Mer tid för dig själv och familjen
  • Drömmer om att uppleva andra kulturer

Kursens syfte är att:

  • Stödja dig i att ta fram och förtydliga din dröm
  • Guida dig att undanröja hinder som står i vägen för din dröm
  • Skapa en plan och att motivera dig att komma iväg!

Köp utbildningen