Nya Tidens Barn 2016-07-16T00:50:51+00:00

Barn är helt fantastiska och underbara! Precis som de är! Jag önskar att alla vuxna skulle lyssna mer på barnen och vad de egentligen säger. Vilka sanningar och klokskaper kommer de med? Tänk om det är så att de kommer med information om det nya, om det som komma skall? Hur vi alla ska kunna leva i hjärtat och skapa ett paradis på Jorden?

Vi lever i en spännande, utvecklande och omvälvande tid på Jorden. Vi är mitt i ett paradigmskifte där det gamla ska falla och det nya ska ta plats.

Nya Tidens Barn – nutidens barn – började födas till Jorden 1995. Du kanske har hört talas om Indigobarn och Kristallbarn? Men vad är de egentligen och vad skiljer dem från oss vuxna?

Man kan se det som om vi som är födda före 1995 är födda i det gamla systemet, med gammalt menar jag inte alls sämre eller gammalt, det är bara en tidsmarkering. Barnen som föds från och med 1995 är födda i det nya systemet, därmed inte sagt att det är bättre utan bara som en orientering i tiden. Utmaningen ligger i att människor i de olika systemen ska förstå och respektera varandra, och som vuxen idag har jag en uppgift att vara brobyggare mellan den gamla och den nya tiden.

1995 började Indigobarnen komma till Jorden med en livsuppgift att förändra och bryta ner de befintliga systemen i samhället och i familjestrukturer.  De är självlärda, kommer med nya idéer och ogillar etablerade system och auktoriteter. Boken Lilla Blå på äventyr i Varma landet beskriver den resa vi gjorde när vårt Indigobarn föddes till vår familj. Hon skapade ett “kaos” i mig vilket resulterade i att vi sålde hus och hem och gav oss iväg på vår långresa, som boken skildrar. Indigobarnen är också en brobyggare till det nya, Kristallbarnen.

2009 började Kristallbarnen födas. Kristallbarn är mycket ärliga, de vet vad de vill och inte vill. De är kraftfulla och envisa, de kan helt enkelt inte ljuga för sig själva. De kommer med balans och har den kosmiska impulsen centrerad i hjärtat. När jag födde vårt andra barn, som är ett kristallbarn, fick jag helt plötsligt en impuls att flytta till skogen, dvs mitt system ville ha balans.

Som vuxen, född i det gamla systemet, kan man om man vill och det känns rätt göra en AuraTransformation™ . Det en en metod för att som vuxen gå in i den nya tiden och lättare kunna kommunicera med barnen.

I boken Min Väg kan du läsa mer om min resa med Nya Tidens Barn och mot energimedvetenhet, det är också det jag pratar om på mina föredrag.

Läs mer om Nya Tidens Barn och AuraTransformation™ genom att klicka på bilden.

bild auror