Om mig 2017-08-26T01:29:25+00:00

Om Malin

Jag föddes till Jorden 1976 av två helt fantastiska föräldrar. Som liten var jag en sprallig, glad tjej med mycket spring i benen. Uppvuxen med skilda föräldrar hade jag tidigt en dröm om att ha en stor, lycklig familj med många barn.

Kolla in videon

Mina bästa tips för ett föräldraskap i balans

2000-talets föräldraskap har nya spelregler som kan skapa missförstånd, konflikter och kaos. Låt mig guida dig till balans.

Malin Sand

Jag föddes till Jorden 1976 av två helt fantastiska föräldrar. Som liten var jag en sprallig, glad tjej med mycket spring i benen. Uppvuxen med skilda föräldrar hade jag tidigt en dröm om att ha en stor, lycklig familj med många barn. Idag är jag mamma till fyra underbara tjejer och bor med barn, man och två katter i en faluröd villa i Storvik.

Jag levde mitt liv i sakta mak genom grundskola, relationer och arbeten fram till jag var 22. Då rasade livet samman. Det var då jag fick min reumatiska diagnos och trodde att livet var slut. De två starkaste drivkrafterna till utveckling i mitt liv har varit barnen och sjukdomen. Det är också det som ligger till grund för mina böcker och de föreläsningar jag ger.

Strax innan jag skulle fylla 22 fick jag min reumatiska diagnos. Drömmen om den stora lyckliga familjen kom i svajning eftersom jag skulle behandlas med medicinering som gav fosterskador. I 20 års tid levde jag med svullna knän, stelhet och kryckhoppande till och från. Behandlingar på sjukhus med injektioner och mediciner samt ett ständigt letande efter alternativa metoder för att kunna få barn. Jag har provat otaliga metoder för läkning och lärt mig oerhört mycket om mig själv och om min fantastiska kropp! Denna del av mitt liv skildrar jag i boken Min Väg.

Resan

När första barnet föddes hamnade jag i en livskris. Jag borde bara lycklig, men var inte det. Som mammaledig satt jag hemma och ammade och hade mycket tid till reflektion och grunnande. Jag hade panik av tankarna på att gå tillbaka till jobbet, bilen, huset och alla saker. Jag förstod så sakteliga att jag faktiskt inte levde Mitt liv, så som jag ville leva. En kväll låg jag och min man och pratade länge och väl och han ställde en massa frågor kring mitt mående. Till sist hade jag inga fler svar utan jag skrek: ”Nej, jag vill inte leva så här! Vi säljer skiten och drar!”. Sagt och gjort. Det gjorde vi. Sålde hus, bil, alla saker och gav oss ut på en långresa. Åtta länder på fem månader. Med fyra väskor, en sulky, en niomånaders bebis och mig på kryckor … Den här resan skildrar jag i ljudböckerna Lilla Blå på äventyr i Varma landet och Vi säljer skiten och drar! och i webbutbildningen Äventyr Utomlands kan du ta del av hur du gör om du själv drömmer om samma sak.

 

Mitt sökande efter läkning ledde mig så småningom till att bredda mitt fokus från ett rent fysiskt synsätt till att börja inkludera energimedvetenhet. Att vi är energi, påverkas av energier och även har ett energifält runt vår fysiska kropp. Jag kom i kontakt med information om Nya Tidens Barn, dvs barnen av idag, 2000-talets barn. Jag läste böcker i ämnet, gick på föredrag och blev fascinerad. Barnen av idag är otroligt medvetna, viljestarka, kloka och kraftfulla. De är kärleksfulla och har balans naturligt i sitt system, men det ser ju inte så ut på Jorden just nu? Jag utbildade mig mer och mer inom detta område och sedan 2011 har jag levt med denna information rent teoretiskt men också praktiserat den på alla mina fyra barn och de barn som bott hos oss i familjehem genom åren. Att vara förälder på 2000-talet är en utmaning. Vi vuxna är uppfostrade i ett annat århundrade av föräldrar från en tid med helt andra förutsättningar. Det gör att vi kan vara dåligt rustade för att möta barnen födda på 2000-talet. Nu gäller helt andra spelregler och det kan skapa konflikter, missförstånd och kaos. Just nu befinner vi oss i ett paradigmskifte och jag vill bygga broar mellan barn och vuxna. Vi är olika, beter oss olika och har olika förutsättningar. Jag vill bidra till att du kan möta ditt barn på ett nytt och bättre sätt genom att ge dig kunskap om hur Nya tidens barn fungerar. Detta gör jag genom min blogg och föreläsningar.