Om mig

Min dröm har alltid varit att ha en stor, lycklig familj med många barn. Idag är jag mamma till fyra underbara tjejer i åldersspannet 0-20 år. Att vara mamma är det som gett mitt liv mening och utvecklat mig absolut mest som person.

Jag brinner för föräldraskapet och jag brinner för att barnuppfostran ska anpassas mot tiden. Det har alltid varit en stor utmaning att vara förälder och uppfostra ett barn, men min åsikt är att utmaningen sett annorlunda ut genom åren. Om man bortser från de grundläggande principerna och stöttepelarna i ett föräldraskap - att ge kärlek, trygghet, omsorg, utbildning och ekonomisk trygghet - så förändras spelplanen i takt med tiden.

Barn har annorlunda krav idag än vad fallet var för 30 år sedan och, enligt mig, så fungerar inte givna mallar från förr lika bra idag. Samhället förändras och under de senaste åren så har ny teknik kommit att bli en större del av vår vardag och våra liv. Hur påverkar det oss som föräldrar, hur påverkar det våra barn och hur kan man dra nytta av denna teknik i samband med det egna föräldraskapet?

Jag sitter inte på några absoluta sanningar och jag är långt ifrån en expert. Det jag vill göra är att undersöka hur samhällets förändring ändrar vår livsstil, vårt föräldraskap och sedermera också våra barn. Det kanske låter läskigt, men jag är fast i min övertygelse om att det blir till det bättre.

Alla samhällen har förändrats och få kan säga att dessa förändringar har lett till det sämre, eller hur? Vår utmaning är att föra in föräldraskapet i den nya tiden och dra nytta av alla de fördelar som den nya tekniken och digitaliseringen erbjuder.

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg