Takläggare i Göteborg har kunskapen

Husets krav på nytt tak kommer inte alltid när det passar. Finns inte ekonomi till nytt tegeltak kan takläggare i Göteborg informera om billigare alternativ.

Huset hade varit i behov av renovering när de köpte det. En del hade blivit gjort under åren men taket var något som fortfarande fanns på att-göra-listan. Senaste hösten hade varit ovanligt blåsig och det hade gjort att några av takpannorna lossnat. Nu var de tvungna att kontakta en takläggare för att få veta takets status.

Det var Rickard som hittade ett företag i Göteborg där de hade möjlighet att komma förbi och göra en takinspektion. Detta skedde två veckor senare när en takläggare kom förbi. Båda var hemma för att ta del av resultatet av inspektionen. De var oroliga att taket skulle vara så illa däran som de fruktade.

Takläggare visste råd

Det var med fasa de bad takläggaren komma in och sätta sig vid köksbordet där fika var uppbokat. Precis som de fruktade var taket i behov av att faktiskt bytas ut. Flera tegelpannor var trasiga och takpappen som låg under hade gått sönder det med. Därmed fanns det risk för fuktskador.

De visste redan att ett tegeltak inte fanns på listan över möjligheter då ekonomin inte tillät det. Paret blev dock överraskade när de fick veta att de kunde lägga ett plåttak som såg ut som ett tegeltak. Det var lättare och dessutom billigare samt gick snabbare att lägga. Takläggaren från Göteborg åkte och de hade lovat återkomma när de bestämde sig.

14 Aug 2023

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg