Rusta och matcha – framgångsrikt jobbsökande i Stockholm

Den som är trött på att inte ha ett jobb bör prova metoden “rusta och matcha” i Stockholm. Kanske kan det vara första steget på vägen mot ditt nya liv.

Du är inte ensam om att inte att ha ett jobb. Faktum är att du delar samma tråkiga situation med många andra människor. En del kanske nästan har gett upp hoppet om att någonsin få en inkomstbringande sysselsättning som gör att man kan få mat på bordet. Men än är det inte läge att kasta in handduken.

Åtminstone inte för dig som bor i Stockholm. Du har nämligen möjlighet att prova på och ta del av det program som går under namnet “rusta och matcha”. Ett program som bokstavligen är vad det låter som – man rustar en arbetssökande med färdigheter och matchar dessa med ett företag som letar efter personal med just sådana egenskaper.

Tänk nytt med rusta och matcha

Genom att rusta och matcha i Stockholm kan du bana väg för att bryta arbetslösheten till någonting mer konstruktivt. Det finns liksom ingen idé med att söka jobb som kirurg om du inte är utbildad läkare. Kanske behöver du förändra ditt sätt att söka jobb och tänka lite smalare.

Det är just det som rusta och matcha ska hjälpa dig med. Programmet hjälper dig att hitta det du är bra på, vidareutveckla detta och sedan finna en arbetsgivare som faktiskt har användbarhet för dig och din kompetens. Du kanske inte får drömjobbet direkt – men du tar åtminstone första steget på vägen dit.

Läs mer om vad rusta och matcha är här: www.rustaochmatcha-stockholm.se

5 Aug 2023

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg