Etablera ditt ledarskap genom en valpkurs i Stockholm

Med en valpkurs i Stockholm lär du dig att bli en bra och respekterad ledare för din hund. Det lägger grunden för ett gott förhållande och en livslång kärlek.

Det blir bara mer och mer populärt att ha hund. Det är inte så konstigt. Det ligger ju mycket sanning i att hunden är människans bästa vän. En hund förställer sig aldrig utan visar alltid sina äkta känslor. Och om du bara behandlar din hund väl så kommer hundens känslor för dig att vara evig kärlek.

Men att ha hund innebär också ett mycket stort ansvar. Hunden är i din vård och är helt beroende av dig. Du måste se till att den får mat, skötsel, vaccinationer, motion och tillräckligt mycket av din tid för att den ska ha ett bra liv. Det går aldrig att ta paus från dessa grundläggande krav.

Kunniga kursledare på valpkurs

För att förhållandet mellan dig och hunden ska bli kärleksfullt och bra så är det dessutom viktigt att hunden redan från början, när den är valp, lär sig att det är du som är ledaren i er lilla flock. Att du är ledare innebär inte att du ska vara någon slags tyrann. Tvärtom, ledarskapet bör baseras på kärleksfull respekt för dig.

Det allra bästa sättet att lära sig att bli en god ledare för valpen är att gå en valpkurs. Kursledarna där vet det mesta om hundars psyke och kan alla knep för hur man etablerar en bra relation till sin valp. Om du bor i Stockholm med omnejd så finns det många klubbar och kurser att välja mellan. Dröj inte med det, valptiden är snabbt förbi.

6 Sep 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg