Flyttstädning i Uppsala för dig som inte orkar

Något man aldrig riktigt tar hänsyn till när man ska flytta är tiden det tar att städa efter själva flytten. Därför ska du anlita flyttstädning i Uppsala.

Att flytta är en av de jobbigaste sakerna man kan göra. Inte bara är det fysiskt ansträngande att packa och bära, utan också psykiskt, då varje liten pryl och plagg som packas eller kastas påminner om en förfluten tid man allra helst vill glömma – men aldrig haft modet nog att säga adjö till.

Men något som folk ofta inte tänker på när de påbörjar sin fysiska och psykiska flytt är just hur mycket jobbigare och mer ansträngande det är att sedan städa rubbet. Bara städningen av köket är ett heltidsjobb i och för sig själv med spisen och ugnen och fläkten och skåpen och kylen och frysen och alla tusentals intorkade fettfläckar.

I Uppsala kan du få hjälp med din flyttstädning

Nej, så jobbigt ska det inte vara att flytta. Det räcker med att du bara bryter ihop en (1) gång då du äntligen hittar det där brevet från barndomskärleken du trodde var försvunnet för alltid bakom den nedersta byrålådan i sovrummet. Du ska inte behöva gråta över ugnsgallret också.

Flyttstädning i Uppsala är idag lika lätt att få tag på som en oläst bok i din flyttlåda. Med så många möjligheter att välja bland är det omöjligt att någon inte kommer att svara och skicka över hjälp på direkten. Glöm bara inte att tömma stället innan de kommer.

30 Jul 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg