Gör slag i saken och sälj husbilen

Går du i tankarna på att sälja husbilen du äger så är det dags att slå till nu. Genom att sälja den till en firma slipper du dessutom underliga spekulanter.

En husbil är för många en ultimat frihetskänsla. För en del är det 5 veckor på sommaren i konstant rullning och upptäcka nya miljöer både nära och långt borta. Andra åker på tur både vinter som sommar och en del kör små korta turer i närmiljö.

Att kunna sköta sig själv och kunna stanna i princip överallt med ett rullande hem med sig är en dröm för många. Som husbilsägare har man en outtalad gemenskap med andra, men efter ett par år med husbil så börjar man kanske fundera på om det var detta man drömde om. En del känner att det var kul men att det är dags att avsluta det kapitlet i livet.

Att sälja husbil öppnar upp för nya äventyr

Andra vill byta till en annan modell, en nyare eller kanske en annan storlek. Oavsett vilken situation man är i så är det dags att sälja den befintliga man har och få loss kapital. Att sälja husbil kan te sig enkelt, men som privatperson får man många gånger ”bästa priset kompis” som svar på annonsen.

Spara både kraft och ork genom att istället sälja husbilen till en firma som köper och säljer husbilar. De köper den begagnade husbilen till ett marknadspris direkt. Vem vet, kanske hittar du till och med en ny husbil hos handlaren när du säljer din gamla. Läs vidare om hur du kan sälja din husbil här: www.säljahusbil.net

21 Jul 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg