Hemleverans av ved i Stockholm

När kylan lägger sig över Stockholm är det underbart skönt att tända en brasa att värma sig vid. Beställ hem rejält med ved så kan du njuta av det ofta.

När höstmörkret sänker sig eller vinterns isande vindar viner runt knutarna, då stannar man gärna inne i värmen. Det kan vara ganska härligt när dåligt väder gör att det känns kravlöst och skönt, liksom tillåtet, att stanna inne och bara kura. Annat är det när det är vår och sommar. Visst kan det vara underbart att vara ute då, men ibland ligger det över en som ett måste.

Allra skönast att vara inomhus när det är kallt ute är det naturligtvis om man har möjlighet att värma sig vid en härlig brasa. Det kan vara en öppen spis, en braskamin eller kanske rent utav en kakelugn. Sådana finns faktiskt kvar i många äldre hus i Stockholm.

Håll veden torr

Det vill förstås till att man har bränsle till elden. Det går ju ofta att köpa säckar på bensinstationer eller byggvaruhus, men då blir det oftast att man köper en säck åt gången. Och så helt plötsligt är den slut, när man som allra mest vill tända en brasa.

Då är det smartare att få ved hemlevererad. Man kan själv bestämma hur många säckar man vill ha, bara det överstiger ett visst minimum (som ofta inte är särskilt många säckar). Om man köper hem en större mängd så ska man bara tänka på att hålla den torr när man förvarar den. Sen har man till många härliga brasor. Beställ ved inför vintern här: www.vedstockholm.nu

28 Nov 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg