Ibland är det bäst att uppsöka en akuttandläkare i Stockholm

Det är inte alls ovanligt med olyckor och att man slår ut tänder när man idrottar. Då kan det vara klokt att snabbt uppsöka en akuttandläkare i Stockholm.

Barn, ungdomar och vuxna kan råka slå ut tänder när de leker eller idrottar. Man kan träffas av en hård boll på munnen eller råka ramla och slå i tänderna. Har man även ett överbett ökar chansen att tänderna går sönder. Är olyckan framme och man slår ut tänder ska man uppsöka en tandläkare akut.

Detta även om det är mjölktänderna som ryker. Likaså om tänderna sitter kvar fast man fått en kraftig smäll på munnen. Tändernas rötter kan ha blivit skadade och det är viktigt att man låter en akuttandläkare undersöka munnen. Tandläkaren kan då ordinera flytande föda för att tänderna ska få vila och ha chans att stabilisera sig.

Så hittar man en akuttandläkare i Stockholm

De flesta tandvårdskliniker erbjuder akut tandvård. Därför kan det vara bra att börja med att kontakta sin ordinarie tandläkare för att höra om den har någon ledig akuttid. Om inte kanske tandläkaren kan rekommendera någon annan klinik. Man kan också söka på nätet och gå in på olika tandläkares webbsidor.

Många tandläkare lägger ut lediga akuttider direkt på sina hemsidor. Ibland går det till och med att boka tid via hemsidan. På hemsidan finns också telefonnummer dit man kan ringa akut och boka tid eller bara få goda råd. Att uppsöka en tandläkare akut i Stockholm brukar inte kosta extra.

31 Oct 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg