Intensivkurs i Norrköping istället för hemma

Intensivkurs i Norrköping är bra för dig som vill komma ifrån det stressande livspusslet som många artonåringar lever med i dag – och lära känna en ny stad.

När du är ung är det mycket som konkurrerar om din uppmärksamhet. Vänner och fritidsaktiviteter. Flickvänner, pojkvänner och söndagsmiddagar. Det kan vara svårt att klämma in körkortsstudier i allt detta. Kanske känns det till och med som om det är svårt att få livspusslet att gå ihop, även om detta brukar vara ett uttryck stressade småbarnsföräldrar använder.

Ett livspussel kan se olika ut i olika åldrar. Men ett livspussel är det alldeles oavsett. Du som är arton år och har svårt att få till en bra rutin på körskolan, kan dra lärdom av hur just småbarnsföräldrar brukar lösa saker: De lämnar stan.

Intensivkurs visar dig hela Norrköping

Fundera på att ta en intensivkurs i Norrköping istället för i din egen kommun. Det kan vara väl värt att lägga en liten extra slant på boende i Norrköping, om det leder till att det går snabbare att ta körkortet. Det kan också vara ett kul äventyr. Du är ung och har framtiden för dig. Vem vet, dina drömmars drömliv kanske finns just i Norrköping?

Det kommer du inte veta om du inte åker dit. Och att ta körkort är ett bra sätt att lära känna en stad. Då åker du nämligen runt, runt på stadens gator tillsammans med en personlig guide. Visserligen en guide som har mer fokus på trafikregler och bilkommandon än sightseeing, men ändå.

29 Jul 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg