Mäklare satsar på ljust och fräscht i Sundsvall

Mäklare i Sundsvall vet att sundsvallsbor vill ha det som alla andra hemma. Snyggt, högt i tak och ljust och fräscht. Lyssna på mäklarens råd inför homestaging.

En mäklare i Sundsvall vet precis vad sundsvallsborna söker i en lägenhet. I princip samma saker som alla andra människor söker. Det är nämligen inte någon större skillnad på Sundsvall och andra svenska kommuner, vad gäller önskemål om boendet. Folk vill ha det fint hemma, gärna högt i tak och ljust och fräscht.

Självklart finns det de som gillar lite murrigare inredning. Men eftersom de är i minoritet kommer mäklaren som fått i uppgift att sälja din bostadsrätt att be inredaren som utför homestaging av din lägenhet, att vinkla inredningen åt just ljust och fräscht. Som vanligt.

Mäklare säljer till så många som möjligt i Sundsvall

När du ska sälja bostadsrätt i Sundsvall ska du med andra ord strunta i dina egna känslor inför inredning och design, och helt låta mäklaren avgöra hur lägenheten ska se ut på bilderna och på visningen. Han eller hon har sålt en del lägenheter förr, och vet vad som drar till sig köpare och vad som inte gör det.

Det kommer betala sig att lyssna på den erfarenheten. Ju fler potentiella köpare du drar till dig, desto fler bud kommer komma in under budgivningen. Och slutpriset alltså bli högre, än om färre personer budat. Det är enkel matematik. In med dina broderade bonader i garderoben. Du är helt fri att hänga upp dem igen efter visningen.

17 Aug 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg