När tiden inte räcker till

Pussla så att allt hinns med. Det vill man. Allt som är viktigt i livet ska få plats. Barn, familj, jobb, träning, hobbies. Men många lyckas inte utan lite hjälp. Den hjälpen gör skillnad.

Känner du igen dig? Du har ett jobb du trivs med, bra kollegor, roliga och utmanande arbetsuppgifter, din partner likaså. Ni bor i Stockholm, ni har två barn som är i skolåldern. Barnen går på två olika skolor, du och din partner har era arbetsplatser i varsin ände av huvudstaden. Ni gillar båda att träna och hålla er i form. Barnen har aktiviteter efter skolan. Förutom läxor förstås. Det här kräver minutiös planering från er sida i med logistik runt om i Stockholm. För det mesta brukar det bli stressigt och ibland går det inte alls.

En hjälpande hand

Visst har ni ibland tänkt att ni måste stryka något på schemat för att hinna med. Men till och med när ni tänkt bort någon del, får ni det fortfarande inte att funka fullt ut. Ni prioriterar era barn, och då måste ni samtidigt prioritera bort annat. Sånt som ni tycker om att göra. Men för att ni ska orka vara bra föräldrar, ska ni också tänka lite på er själva. Så vad göra? Jo, kolla upp vilken hjälp det finns att få i Stockholm, som kan ta en del av det ni inte hinner. Skjutsa barn till aktiviteter, läsa läxor, och fixa mellanmål. Kanske är ni tvåspråkiga i familjen och vill att barnen ska få övning i båda språken? Den möjligheten finns. Att anlita en nanny räknas som hushållsnära tjänster som inkluderas i RUT-avdraget.

En ny värld öppnar sig

När ni bestämt er, kan ni helt fokusera på vad det är ni behöver hjälp med. Utforma den hjälpen efter era behov. I lugn och ro, lära känna en nanny i Stockholm, som kommer kunna avlasta er och samtidigt vara en trygg vuxen för era barn. Ni och era barn lär känna en nanny i er egen takt, för att så småningom känna er helt trygga med konceptet. När era rutiner kommer igång, kommer ni undra hur ni överhuvudtaget klarade er innan. Tänka på hur ni for runt i Stockholm med andan i halsen och alltid kände att ni var sena eller missade något. Ni kommer upptäcka att ni har mer tid och ork för era barn och för er själva. Era barn är i trygga händer.

29 Jul 2020

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg