Skrota bilen på en bilskrot i Trollhättan och få betalt

Många bilskrotar stoltserar med att det är gratis att skrota bilen hos dem. Men lämnar man bilen till en bilskrot i Trollhättan får man i stället betalt.

Det finns ett par saker som är viktiga att tänka på för den som ska skrota bilen. Först och främst gäller det att lämna bilen till en certifierad bilskrot. Bara då kan man vara säker på att skrotningen sker på rätt sätt och att man inte riskerar att få några extra kostnader.

På en certifierad bilskrot demoleras bilen på ett miljövänligt sätt och inga farliga ämnen läcker ut i naturen. De bildelar som fortfarande är i gott skick blir till reservdelar och säljs vidare. Man tar också tillvara på de värdefulla jordmetaller som finns i vissa av bilens delar så att man kan återbruka dessa i ny teknik.

I vissa fall kostar det pengar att lämna ett fordon till en bilskrot

Att skrota bilen är gratis så länge den är komplett och har alla tillhörande delar. Men i vissa fall, som när man lämnar bilen på en bilskrot i Trollhättan, får man också betalt när man lämnar in den. Hur mycket man kan tjäna beror på hur gammal bilen är men beloppet brukar var på minst 1500 kronor.

Är bilen däremot krockad eller har brunnit räknas den inte som komplett längre och man får i stället betala en slant när man lämnar in den. De flesta bilskrotar tar också emot andra fordon som behöver skrotas som exempelvis släpvagnar, traktorer, snöskotrar, husvagnar och båtar. Hos detta företag får du bra och snabb service när du ska skrota bilen: www.bilskrottrollhättan.se

16 Sep 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg