Städfirma Stockholm - få en enklare vardag

Har du svårt att få alla bitar i livpusslet att gå ihop? Det är aldrig fel att ta lite hjälp. Genom att anlita en städfirma i Stockholm för professionell, regelbunden hemstädning så har du plötsligt många timmar till ditt förfogande och kan i lugn och ro skjutsa barnen, träna, träffa vänner eller umgås med din partner. Hemstädning reducerar stressen och ger dig en riktigt bra bonus i form av ett rent och fräscht hem.

Att fler och fler privatpersoner väljer att anlita en städfirma i Stockholm för hemstädning hör givetvis ihop med att man idag kan använda sig av Rut-avdraget. Genom det kan man också dra av halva kostnaden för det arbete som städföretaget lägger ner - och man behöver själv inte göra mer än att först kontrollera med Skatteverket att man är berättigad att använda Rut. Resten sköter städfirman och beloppet dras redan på fakturan.

Tjänsten hemstädning har i och med detta också kommit att utvecklas. Där man förr kanske såg mer att rena punktinsatser så ser man idag lösningar som mer påminner om abonnemang. Du och städfirman du anlitar kommer överens om när det ska städas, hur städningen ska se ut samt under vilka dagar den ska ske - därefter rullar allt på till dess att du väljer att avsluta tjänsten. Det skapar en smidighet som många uppskattar.

Finns det några nackdelar med hemstädning?

Det finns saker som man definitiv bör tänka på i samband med att man planerar att anlita en städfirma i Stockholm för hemstädning. Dels så är det ganska givet att säkerhet och trygghet måste finnas - städningen sker i ditt hem och bland alla dina saker. Tillfället gör tyvärr tjuven och du måste känna att du litar på företaget du anlitar. Att de exempelvis har bra rutiner vad gäller nycklar och koder är viktigt och likaså att samma städare kan komma till dig då det är dags för städning. Det senare ger dig trygghet - men även ett effektivare jobb i och med att städaren lär känna ditt hem och vet hur du vill ha det. Om städaren blir sjuk så ska du själv kunna välja om städningen i fråga ska ske av någon annan - eller helt utebli just den veckan.

Kolla upp städfirman innan

Att kolla upp en städfirma i Stockholm är även det viktigt. Hur pass många nöjda kunder har man och finns en möjlighet att kontakta några av dessa? Referenser är extremt viktigt att kolla upp och kryddar du detta med att läsa omdömen på nätet så får du snabbt fram en bra bild av städföretaget. Man kan även kolla upp kompetens genom att se över vilka tjänster de erbjuder. Ju fler sådana - desto bättre är det.

Slutligen så ska man även slå ett slag för arbetsvillkor och vikten av att välja ens städfirma i Stockholm som tar hand om sina anställda. Långt ifrån alla har rent mjöl i påsen gällande detta och du kan ta ditt ansvar genom att välja företag med exempelvis kollektivavtal och där personalen trivs. Det kostar någon krona mer, men det handlar också om att bidra till en betydligt renare bransch.

20 Nov 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg