Ta med din nya familjemedlem på valpkurs i Göteborg

Att skaffa en valp är ett ansvar som sträcker sig in i framtiden. Det finns massor att lära för ge den ett gott hundliv. Ta med valpen på valpkurs i Göteborg.

Så fort din valp har kommit hem till dig, har du ett stort ansvar för vad du gör för att den ska få ett så bra hundliv som möjligt. Den lilla valpen behöver trygghet och en fast och kärleksfull vägledning för att utvecklas till en harmonisk hund som trivs och mår bra i sin flock, det vill säga i er familj.

Det viktigaste du kan ge din valp, förutom mat och vatten förstås, är din tid och din uppmärksamhet. Om du tar dig tid när valpen är liten har du igen det tusen gånger senare.

Du lär dig ledarskap och samarbete på valpkursen i Göteborg

Att gå en valpkurs i Göteborg är en billig investering i att lägga en grund för din och din hunds relation. En valp behöver en flockledare som blir den trygga punkten i hundens liv. Som flockledare ska du vara tydlig med vad som gäller och vad som inte är acceptabelt.

Du får lära dig hur du bygger upp en fin kontakt med din hund och hur hundens självförtroende ökar när du lär den göra rätt. Du kan också lära den olika kommandon. En del i valpkursen är att från början lära valpen vad som gäller i hundmöten och hur du gör för att kalla in din hund.

21 Oct 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg