Tandimplantat i Stockholm gav livet tillbaka

Ingen kan veta hur det känns när man plötsligt har blivit av med sina tänder. Lyckligtvis kan man få tandimplantat i Stockholm och få tillbaka leendet igen.

Andreas hade tillbringat lång tid på sjukhus efter att han varit med om en bilolycka. Han hade klarat sig förhållandevis bra och inte skadat några inre organ, men behövde ändå gå igenom flera operationer. Han längtade efter att få komma hem till sitt eget och fortsätta där han varit innan krocken.

Givetvis förstod han att det krävdes en hel del jobb innan han var där, men det skulle ske. När han fått ordning på kroppen, skulle han få hjälp av sin tandläkare i Stockholm med tandimplantat då många tänder saknades. De hade redan haft kontakt och väntade bara på att kunna boka in en tid till Andreas.

Dags för tandimplantat

Sjukhusvistelsen var över men ytterligare en operation återstod. Men den såg han fram emot. Då skulle hans tandläkare sätta in titanskruvar som hans nya tänder skulle skruvas fast på. Efter operationen skulle såren först läka ordentligt. Med scanner, istället för att göra avtryck i massa, skulle de skapa nya tänder som passade med dem han hade kvar.

Dagen då själva fastskruvandet av tänderna kom, hade Andreas fjärilar i magen och lite oro för hur det skulle se ut till sist. Leendet som mötte honom i spegeln senare fick tårarna att rinna. De var perfekta, hans nya tänder. Ingen skulle kunna gissa att de inte var äkta. Nu kunde han le mot världen igen. Fråga om rådgivning vad gäller tandimplantat på denna hemsida: tandimplantatstockholm.nu

3 Aug 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg