Tandläkare i Solna för hela familjen

Bra tandvårdsrutiner är en god början, och att familjen får sina tänder kollade och lagade hos en bra tandläkare i Solna. Då vänjer sig barnen vid att gå dit.

Det är viktigt att gå till tandläkaren regelbundet. Där görs det kontroll och tas röntgenbilder så att du är säker på att dina tänder är friska. Om du dessutom sköter om tänderna med dagliga rutiner för tandborstning och tandtråd, kanske du inte ens behöver laga några hål. En kontroll är en säkerhetsåtgärd, och det är också något du kan lära dina barn.

Tandläkare som ger tips

Alla vet vilket tjat det kan vara på små barn att de inte ska slarva med tandborstningen och att de inte ska äta så mycket godis. Att förklara varför är också ett jobb. Det är därför det är så bra att en tandläkare i Solna kan göra det när ni går dit. Även vuxna kan behöva påminnas om det faktum att socker och bakterier kan skada tänderna. Det är viktigt att veta hur frätskador och missfärgningar kan uppstå och vad man gör för att förebygga dem.

Det kan kännas tråkigt att borsta tänderna ibland, både för stora och små familjemedlemmar, men då är det bra att påminna sig vad tandläkaren berättade. Man kan också få tips om nya produkter hos tandläkaren, så att man får ännu bättre verktyg för rengöringen. Har man till exempel problem med tandfickor kan man behöva ytterligare förslag om hur man får rent i dem. Barnen får beröm för lyckade tandläkarbesök. Läs mer om en tandläkare för hela familjen här: www.tandläkaresolna.nu

21 Mar 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg