Träna på teoriprov online

Plugga till ditt teoriprov på dina egna villkor online. Häng inte upp dig på körskolans tider eller intensivkurser och plugga istället när du har tid.

Fram tills för några år sedan kunde du bara studera inför ditt teoriprov på körskolor eller som intensivkurser. Det innebar alltid problem för de som antingen inte hade tid för intensivkurser eller för de med oregelbundet schema som inte kan dyka upp vid samma tid varje vecka.

Samtidigt är just teoriprovet det som många oroar sig allra mest för. Att läsa sig till allt i en bok kan kännas övermäktigt och det är svårt att veta vilken typ av frågor som kommer med på proven. Att sedan behöva göra om ett teoriprov kostar pengar och i värsta fall måste uppkörningen skjutas upp.

Plugga till ditt teoriprov på nätet

Många upplever att det är mycket enklare att plugga till teoriprov på nätet. Det kostar ofta en slant att registrera sig, men sedan får du tillgång till all information du behöver. Priset är ofta lägre än vad det skulle vara på en körskola och i många fall ingår övningar i andra format än bara i en bok.

Då utbildningen sker online kan det till exempel finnas spel där det är möjligt att öva på de olika momenten i teoriprovet eller videos som praktiskt visar vad reglerna innebär. I många fall finns även databaser över de frågor som kan förekomma under själva provet. Allt detta gör det lättare att förbereda sig ordentligt inför själva teoriprovet.

2 Sep 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg