Villa på Lidingö fick markiser

Markiser är bra skydd mot stark sol eller lätt regn, oavsett om man bor på Lidingö eller någon annanstans. De kan monteras vid fönstren eller över terrassen.

Nils bodde i villa på Lidingö. Huset var både vackert och hade bra planlösning. Han trivdes verkligen i detta hus. På framsidan fanns en terrass som var skön att sitta på under de långa, ljusa sommarkvällarna. Fönstren var också stora och släppte in mycket ljus, vilket gav en härlig inomhusmiljö.

Ibland kunde det dock bli för mycket ljus. Med tanke på de mörka vintermånaderna, borde man inte klaga på något när solen äntligen skiner. Men det ställde onekligen till med vissa problem. Solstrålarna som letade sig in genom fönstret gav reflexer på TV-skärmen, så att det var svårt att se. Dessutom tog krukväxterna stryk när solen brände som mest.

Markiser med fjärrkontroll

På grund av detta hade Nils nu börjat fundera på att installera markiser. Han undersökte utbudet och fann att det fanns många snygga varianter att välja mellan. Dessutom fanns det markiser som kunde manövreras med fjärrkontroll. Inte bara det, de kunde också ha sensorer som styrde dem beroende på förhållandena med vind, regn eller solljus.

Nils bestämde sig snabbt för vilken variant han ville ha. Förutom att sätta markis över fönstren så skulle han ha en stor terrassmarkis. Den skulle inte bara skydda mot starkt solljus, utan även kunna göra det skönt att sitta där när det småregnade. När installationen väl var klar, kände Nils att det enda han ångrade var att han inte hade låtit göra detta tidigare. Köp dina markiser hos detta företag: markiserlidingö.se

7 Jul 2022

Om mig

Att vara förälder idag är en utmaning. Genom mina egna erfarenheter som mamma till fyra barn vill jag visa dig hur Nya Tidens Barn fungerar och ge dig verktyg för att skapa balans i dig själv och din familj.

Låt dig inspireras!


Senaste inlägg