Hälsofrihet?

hof-och-mvDras du med någon form av sjukdom och obalans i din kropp? Skulle du vilja få inspiration till livsstilsförändringar och tips för bättre hälsa?

I Hälsa & Folkbildning Andra boken delar 121 personer med sig av en liten del av sitt liv och sina erfarenheter av hälsa, ur olika perspektiv. Du kan läsa om olika behandlingsformer, produkter och levnadsberättelser och själv inspireras och bilda dig din egen uppfattning.

Jag själv bidrar i Hälsa & Folkbildning Andra boken med levnadsberättelse om att leva med reumatism i sjutton års tid. Texten heter Min Väg och är en introduktion till boken jag skrivit, som bär samma namn. I boken min väg berättar jag om de sjutton sjuka åren då sjukdom kantat mitt liv. Men det är också en period av livet där jag gjort stora livsförändringar i mitt sökande. Rest, flyttat, bytt relation, bildat familj, utbildat mig och mycket mera. I Min Väg beskriver jag både utmaningar och gåvor jag fått tack vare sjukdomen och en resa mot att ta mer ansvar för mig, mitt liv och mina val.

För mig är frihet att själv välja viktigt i mitt liv. Jag har själv provat både skolmedicinsk behandling och en uppsjö av alternativa behandlingsmetoder under dessa år. För mig är det så att alla människor är unika och alla har sin unika mix av behandlingar, kost, kosttillskott och livsval att göra för att bibehålla/återställa hälsa. Vad nu hälsa är för mig? och för dig? Det finns i min värld inga rätt eller fel val, men jag önskar att vi skulle få rätten att välja behandlingsform på lika villkor, när vi eller våra barn blir sjuka. Därför kändes det rätt för mig att bidra med en text till detta projekt.

Hälsa & Folkbildning är ett unikt svenskt projekt som arbetar för hälsofrihet och medicinsk mångfald. Projektet kommer ut med flera böcker under 2016-2017.

Vill du köpa boken/böckerna? Gör så här:

  1. Vill du köpa både Hälsa & Folkbildning Andra boken + Min Väg så kostar det just nu endast 200 kr + frakt.
  2. Vill du köpa enbart Hälsa & Folkbildning Andra boken så kostar den 150 kr + frakt.
  3. Vill du köpa enbart Min Väg kostar den 100 kr + frakt.
  4. Bestäm vilket alternativ som passar dig bäst och maila din beställning till info@malinsand.se
  5. Vänta på läsinspiration i din brevlåda. Jag postar böcker med faktura å det snaraste.
  6. Vänta inte för länge, jag har ett begränsat antal av Hälsa & folkbildning att sälja 🙂

Vill du heller läsa mer om projektet Hälsa och Folkbildning kan du göra det på deras Facebook-sida.

Du kan också välja att fylla i fälten längst upp till höger för att få ett gratis provkapitel av Min Väg.

Önskar dig en härlig dag i frihetens tecken <3

 

By | 2017-08-26T00:04:40+00:00 oktober 12th, 2016|Boktips, Hälsa, Kroppen|0 Comments